L’onzena edició Fira del Fajol de Batet arriba aquest cap de setmana amb una seixantena de parades

Aquest cap de setmana se celebrarà l’onzena edició de la Fira del Fajol a Batet de la Serra. Amb l’objectiu de promocionar aquest producte tan genuí de la Garrotxa, es posaran a la venda diversos productes elaborats de fajol, en un entorn festiu i de lleure. En la collita d’enguany, millor que la de l’any passat, s’han recol·lectat unes dues tones de producte.

Després de la celebració de la Fira del Farro de Bianya, li toca el torn a la del fajol de Batet de la Serra. Enguany, en la seva onzena edició, aquest esdeveniment està plenament consolidat. A aquelles persones més matineres, que arribin pujant d’Olot abans de les 11 del matí, se les obsequiarà amb xurros de fajol, i també, d’entre la seixantena de parades que hi haurà, s’obsequiarà la millor. El pregoner serà Jordi Vilanova, forner de Can Carbasseres d’Olot, una fleca que va ser de les primeres en apostar pel fajol, i que representa a la perfecció l’ànim de promoció i recuperació d’aquest producte.

 

Notícies relacionades:
– La desena edició de la Fira del Fajol de Batet atreu a més de 3.000 persones

Deixa un comentari