Turisme Garrotxa demana a Territori que els centres d’informació del Parc Natural s’obrin tot l’any

Els centres d’informació turística del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa es troben tancats des de la primera quinzena de desembre i tornaran a obrir-se al mes de març, com ha passat en els darrers anys. El sector turístic de la Garrotxa, però, li agradaria que aquests centres estiguessin oberts el major temps possible al llarg de l’any per contribuir a la qualitat de la informació que es dóna al visitant a qualsevol època. Turisme Garrotxa ho ha demanat formalment al Departament de Territori i Sostenibilitat.

Centres d’informació turística importants del Parc Natural com el de Can Serra, situat a l’accés de la Fageda d’en Jordà, o el del Museu dels Volcans d’Olot, es troben tancats fins al mes de març, quan tornaran a obrir-se, com ha passat en els darrers anys. Turisme Garrotxa ha demanat al departament de Territori, que acaba de recuperar les competències del Parc, que aquests centres d’informació turística s’obrin durant la major part de l’any. Consideren que poden esdevenir un bon instrument a l’hora de contribuir a descongestionar el turisme a la comarca en el temps i l’espai. El director del Parc Natural, Xavier Puig, es mostra favorable a la demanda del sector. Responsables polítics de la Garrotxa es reuniran en els propers dies amb el Departament de Territori i Sostenibilitat per intentar trobar una resposta a la demanda que fa el sector.

 

Notícies relacionades:
– El Parc Natural tanca els centres d’informació del Casal dels Volcans i Can Serra fins al febrer

x