Un grup d’uns 40 garrotxins assisteixen a la manifestació contra el Pla Hidrològic de la conca de l’Ebre

La plataforma en Defensa de l’Ebre ha aconseguit convocar 50.000 persones a Amposta per mostrar el seu rebuig al pla hidrològic de la Conca de l’Ebre. La manifestació va servir per recalamar el suport del Govern de Catalunya i demanar a la Comissió Europea la retirada de la llei aprovada pel govern espanyol en funcions. A la manifestació hi van se presents també un grup d’uns quaranta garrotxins. Fins a Amposta s’hi van desplaçar en un autobús, organitzat per l’ANC i Òmnium Garrotxa.


L’Ebre sense cabals és la mort del Delta és el lema que obria la manifestació més multitudinària que mai s’hagi celebrat a les Terres de l’Ebre. 50.000 provinents de Catalunya, però també de tota la Conca de l’Ebre han omplert els carrers d’Amposta en contra del Pla Hidrològic Nacional. El clam per la implicació del Govern de Catalunya i la Unió Europea en la protecció del Delta ha centrat l’eix de les reclamacions.
Els parlaments finals s’han celebrat a tocar del pont penjant d’Amposta, un dels monuments emblemàtics del trams final de l’Ebre. La música ha servit per tancar la manifestació.

 

Notícies relacionades:
– L’ANC i Òmnium Garrotxa organitzen autobusos per anar a la manifestació contra el Pla Hidrològic de la conca de l’Ebre