Es presenta el Carnaval de Sant Joan les Fonts, que tindrà lloc el proper 20 de febrer

Ahir es va presentar el Carnaval de Sant Joan les Fonts, del proper 20 de febrer, aprofitant la visita del Rei i Reina del Carnaval d’Olot i la Garrotxa a l’Escola Castanyer del municipi.


Ja fa anys que la Garrotxa allarga una mica més la festa del Carnaval amb l’última cercavila de la temporada a Sant Joan les Fonts. Aquest 2016 es viurà una edició especial, pel regnat de Pere Vila i Paquita Montoliu, de la colla Santjoanenca; els dos van estar molt implicats en el naixement de la cercavila a Sant Joan.

Ahir es van presentar els actes i el cartell del Carnaval a l’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts. El cartell és obra de l’artista Vidal Rubió, que ha volgut destacar la importància de tenir com a reis de la Garrotxa a dos veïns del municipi. Al Carnaval de Sant Joan hi participaran la gran majoria de colles de la Garrotxa. No hi seran totes perquè el mateix dia de la cercavila coincideix amb la celebració del Carnaval de Tossa de Mar.

Els actes del Carnaval a Sant Joan arrencaran el dissabte 20 de febrer amb una cercavila infantil, seguit de la crema del rei Carnestoltes. A partir de les cinc de la tarda es celebrarà la Gran Rua del Carnaval. Tot acompanyat d’un dinar i sopar populars, i un fi de festa amb ball. Les colles amfitriones del Carnaval de Sant Joan les Fonts són els S’tokats i la Santjoanenca.

 

Notícies relacionades:
– El Carnaval d’Olot 2016 viurà el punt més àlgid aquest cap de setmana
– La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca s’endú el primer premi en carrosses grans al Carnaval de Platja d’Aro