Aquest 2016 s’hauran de finalitzar totes les actuacions del PUOSC

El Govern de la Generalitat sí que es compromet a finalitzar les actuacions del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, el PUOSC. La data límit que s’ha establert per fer-ho es el 31 de desembre d’aquest 2016. D’aquesta manera, totes les obres adjudicades que no s’hagin puguin finalitzar en el termini, podran ser executades fins aquesta data. Amb aquesta modificació es dóna més marge a les administracions locals que han hagut de demorar l’execució d’obres. El Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya es va convocar entre el 2008 i el 2012 com un instrument de cooperació econòmica entre administracions per a la creació de noves infraestructures i nous equipaments als municipis, amb la finalitat última de millorar la qualitat de vida de la població.

x