El Partit Popular creu que seria una irresponsabilitat que la Generalitat no pressupostès la variant d’Olot en els propers dos anys

Moltes de les persones que visiten Olot ho fan en cotxe particular. Els caps de setmana, els visitants sumen vehicles a les principals vies de la ciutat i evidencien la necessitat d’una variant que distribueixi el trànsit. El ministeri de Foment ha de resoldre encara les al•legacions presentades pel territori pel que fa al seu tram. Quan a la part que pertany a la Generalitat, el projecte està redactat i pressupostat, però el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, ja ha advertit a OLOT TELEVISIÓ que veu difícil poder incloure una partida en els pressupostos dels propers dos anys per poder iniciar les obres. Des de l’Alt Empordà, Enric Millo, portaveu parlamentari del PP, partit al govern en funcions de l’Estat, considera d’Irresponsabilitat l’anunci del Govern Català que, segons ha dit, és incapaç de presentar uns nous pressupostos de la Generalitat. Millo ha assegurat que exigirà al Govern català que inclogui una partida al pressupost del 2016 per començar les obres de la variant d’Olot.


Notícies relacioandes:
– La Generalitat veu difícil que pugui començar la variant d’Olot en els propers dos anys
– El conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, es mostra convençut que la propera legislatura serà la definitiva per a la variant d’Olot
– La Generalitat ha culminat la redacció del projecte constructiu de la variant d’Olot amb un pressupost previst d’entre 117 i 125 milions d’euros