Els joves ja han presentat 31 propostes per gestionar els 10.000 euros del pressupost de joventut de l’Ajuntament d’Olot

El proper 19 de febrer se celebrarà la segona assemblea jove del projecte IDEA-LA pressupost participatiu, on joves de 12 a 30 anys decidiran en quines activitats es gasten 10 mil euros del pressupost de Joventut de l’Ajuntament d’Olot. El termini per presentar propostes finalitza aquest divendres, 12 de febrer.

A dia d’avui, els joves d’Olot ja han presentat 31 propostes perquè siguin debatudes i escollides a la propera assemblea jove del projecte IDEA-LA pressupost participatiu, que se celebrarà el proper divendres 19 de febrer a l’Ideal-Oficina Jove de la Garrotxa. Allà, nois i noies d’entre 12 i 30 anys decidiran com gestionar 10 mil euros del pressupost de Joventut de l’Ajuntament. Les propostes presentades a l’assemblea pels joves de la ciutat tenen una sèrie de requisits. Han de ser viables econòmicament, èticament i legalment, i poden estar dirigides a qualsevol àmbit, des de la salut al lleure, passant per l’educació, esports, cultura o la mobilitat. La regidora de Joventut, Mar Roca, afirma que les temàtiques abordades pels joves en les propostes presentades fins a la data són molt diverses.

El termini per presentar propostes a l’assemblea jove del projecte IDEA-LA pressupost participatiu finalitza aquest divendres a les vuit del vespre. L’organització anima a tots els joves a participar a l’assemblea del proper 19 de febrer, ja sigui presentant propostes defensant-les o votant-les. Les 31 propostes presentades fins al moment ja es poden consultar al web idea-la.olot.cat.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot vol que als pressupostos participatius IDEALA hi presentin projectes més joves majors de 16 anys
– Dos joves recuperen el festival Urban Culture d’Olot gràcies al pressupost participatiu de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut
– Els joves trien projectes interculturals i d’oci responsable en el primer Pressupost Participatiu celebrat a Olot

Deixa un comentari