Unió de Pagesos presenta candidatura a les eleccions agràries i defensa les compensacions a Girona pel transvasament del Ter

El proper 28 de febrer se celebraran les eleccions agràries, per determinar la representativitat de les organitzacions professionals del camp a Catalunya. Unió de Pagesos ha presentat candidatura, i vol mantenir el títol de primera força agrària; segons el sindicat, això els permetria seguir defensant la dignitat de la pagesia i engegar programes de regeneració del món agrari. Una altra de les seves reclamacions a les comarques gironines són les compensacions que ha de rebre la demarcació pel transvasament del Ter a l’àrea metropolitana de Barcelona; i és que el sindicat assegura que si es manté la sequera, els regants gironins podrien tornar-se a quedar sense aigua per les restriccions.


Notícies relacionades:
– Unió de Pagesos exigeix mesures urgents a les administracions per recuperar preus del sector porcí

x