Els museus d’Olot i el Pla de l’Estany fan una crida per recopilar material inèdit sobre el riu Fluvià

L’Institut de Cultura d’Olot fa una crida a la ciutadania per aconseguir imatges, vídeos i altres materials inèdits sobre el riu Fluvià. Aquests materials s’utilitzaran en una exposició que s’està treballant amb els Museus de Banyoles, per donar a conèixer el riu, des del seu naixement fins la desembocadura, i també com ha canviat al llarg del temps.

Els ciutadans de la Garrotxa, el Pla de l’Estany i l’Alt Empordà estan cridats a cedir, si volen i en tenen, documents gràfics inèdits sobre el riu Fluvià, per configurar una exposició al voltant del paisatge i el patrimoni que té associat.

El que serà interessant d’aquesta exposició, no serà només veure l’evolució al llarg dels anys del riu Fluvià, sinó també les diferències entre els usos que se’n fa en els diversos trams. Per exemple, no té res a veure la manera com el riu s’ha viscut a la Vall d’en Bas o a Sant Pere Pescador.

Totes les persones interessades en cedir la seva documentació es poden posar en contacte amb el Museu dels Volcans, pel telèfon 972 26 67 62 o al mòbil 699 41 91 57. També es pot escriure per correu electrònic a museuvolcans@olot.cat. El límit per fer-ho és el proper mes de setembre.

Deixa un comentari