Més de dues-centes persones assisteixen aquest dijous a la 26a edició de les Aules Permanents de Formació Agropecuària Josep Xifra

L’Institut la Garrotxa acull la vint-i-sisena edició de l’Aula Permanent de Formació Agropecuària Josep Xifra, unes jornades on es debat sobre diversos aspectes que afecten al sector jardiner i agrari i on assisteixen tant alumnes de l’Institut com professionals del sector. Aquest 2016, l’Aula Permanent es centra en els jardins verticals, la gestió de les plagues en espais públics, l’actualitat del sector lleter, i les iniciatives d’emprenedoria en l’àmbit rural. Només avui han passat per les diferents ponències més de dues-centes persones.


Notícies relacionades:
– Les Aules de Formació Agropecuària defensen implementar les cooperatives i trobar acords entre productors i indústries per millorar la situació del sector lleter