Rosa Torrent presentarà el seu llibre de haikus i la seva primera exposició de pintures

Rosa Torrent presentarà aquest divendres a la sala 15 del Museu de la Garrotxa, situat a l’Hospici d’Olot, el recull d’haikus Il·lusionisme, de Viena Edicions, amb el qual la garrotxina va guanyar el Premi Joan Teixidor de Poesia dels Premis Literaris Ciutat d’Olot 2014. El mateix dia i a la mateixa hora, a les 7 del vespre, Torrent inaugurarà la seva primera exposició de pintures.

Rosa Torrent estudiava la disposició que els seus quadres tindran a l’exposició que inaugurarà divendres. Aquesta serà la primera mostra de la seva obra pictòrica, caracteritzada per lús de tècniques molt diverses i una voluntat d’explorar noves realitats, en la qual treballa des de fa quatre anys. Torrent inaugurarà també, en el mateix acte, el recull d’haikus Il·lusionisme, amb què va guanyar el Premi Joan Teixidor de Poesia dels Premis Literaris Ciutat d’Olot 2014. El llibre conté il·lustracions que també són obra de l’autora. Les que veuran la llum divendres són tres vessants artístiques de Rosa Torrent que han sorgit de forma entrelligada. L’artista explica que tot va començar amb l’esclafada d’un ou sobre una tela blanca.

A partir d’aquest moment, Torrent ha desplegat tres tipus d’art diferent i relacionat que es podran veure divendres en un acte que comptarà amb la presència del poeta Roger Costa-Pau, codirector de l’editorial Llibres del segle.

La inauguració de l’exposició i el premiat recull d’haikus de Rosa Torrent tindrà lloc divendres a les 7 de la tarda a la sala 15 del Museu de la Garrotxa, a l’Hospici d’Olot.

 

Notícies relacionades:
– Ramon Erra, Rosa Torrent i Jordi Ortiz, guanyadors dels Premis Literaris Ciutat d’Olot 2014

Deixa un comentari