Alguns contratemps en les obres de Mango i Abacus retarden l’obertura dels comerços, que ara es preveu entre març i abril

Mango i Abacus obriran les portes a Olot entre els mesos de març i abril. Aquesta és la nova data prevista d’obertura d’aquestes dues superfícies comercials que s’instal·laran a l’antic hospital Sant Jaume després que alguns contratemps en les obres hagin fet retardar la posada en marxa dels establiments.

Ja fa unes setmanes que han començat les obres a l’antic edifici de l’Hospital Sant Jaume d’Olot per acollir la instal·lació de Mango i Abacus a la ciutat, però hi ha hagut alguns contratemps i això ha provocat que la obertura d’aquests establiments s’hagi retardat. Ara el calendari és que entre març i abril es posin en marxa. La primera en posar-se en marxa serà Mango, que està previst que obri les portes entre mitjans i finals de març. Inicialment havia d’inaugurar-se aquest mes de febrer, però el trasllat d’una caldera de l’antic hospital ha allargat les obres més d’un més i mig.

En el cas d’Abacus, els problemes de les obres són una mica més destacats. S’han detectat problemes estructurals en el terra i les columnes de l’espai on s’ha d’instal·lar. La junta de govern municipal ja ha aprovat el projecte d’estudi de les intervencions que s’han de fer en aquest espai comercial. Els costos s’assumiran entre l’Ajuntament i el concessionari.

 

Notícies relacionades:
– L’obertura d’Abacus i Mango a l’hospital vell comportarà catorze nous llocs de treball
– Mango i Abacus són les dues marques que han presentat oferta per establir-se a l’edifici de l’antic hospital d’Olot

x