Els túnels de Bracons restaran tallats al trànsit les nits del 17 i el 18 de febrer

Les nits de dimecres 17 de febrer i dijous 18 de febrer, de les 10 de la nit i fins a les 6 de la matinada, no es podrà circular pels túnels de Bracons. El trànsit estarà tallat en ambdues direccions per dur a terme treballs de manteniment preventiu, reparació i canvi de projectors nocturns, segons ha informat el Centre de Control de Carreteres. Els itineraris alternatius a l’eix de Bracons són la C-17 fins Ripoll i l’N-260; la C-25 fins a Santa Coloma de Farners i la C-63; la BV-5224 i GI-5273 pel coll de Bracons (no recomanada per als vehicles de gran tonatge), i la C-153 per Rupit.

Notícies relacionades:
– El carril central dels túnels de Bracons tornarà a estar tallat del 14 al 18 d’aquest mes de febrer
– El carril lent del túnel de Bracons estarà tallat des de dilluns 8 a les 15h fins el divendres 12 a les 13h

x