La UE Olot haurà de fer valer el factor camp contra el Badalona per tornar a guanyar

La Unió Esportiva Olot necessita començar a guanyar si no vol acabar patint a final de temporada. Diumenge juga a casa, a les 4 de la tarda, contra el Badalona. Es tracta d’un rival de menys entitat que el Reus, el Villareal o el Lleida,


Després de 9 partits sense conèixer la victòria, ja és hora que la UE Olot comenci a sumar de 3 en 3 punts, per allunyar-se de la zona perillosa. Diumenge a la tarda, amb el Badalona al davant, serà el moment perquè els garrotxins transformin el bon joc de casa en bons resultats.

El Badalona només té cinc punts més que els homes de Rodri, però això no vol dir que el de diumenge sigui un partit fàcil: es tracta d’un equip expert i murri que pot saber complicar les coses. La clau per a un bon partit diumenge es trobarà en fer valer el factor casa per començar una ratxa positiva que deixi a la Unió Esportiva Olot en una posició prou bona com per deixar de patir.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot cau derrotat al Miniestadi i acumula ja 9 partits consecutius sense conèixer la victòria (2-0)
– L’Olot incorpora el central Roger Bonet i rescindeix el contracte de Juanjo Prior
– Isma Traoré marxa cedit al Pregon polonès fins a final de temporada