Olot acull el Campionat de Catalunya de Natació d’hivern aleví des d’aquest divendres al cap de setmana

Olot acull els campionats de Catalunya de natació d’hivern alevins des d’avui fins el proper diumenge. Feia tres anys que el club de natació de la capital garrotxina no organitzava un esdeveniment d’aquesta magnitud però enguany s’ha aconseguit portar el futur de la natació catalana a competir a la comarca.

Fins a 400 nois i noies participen des d’avui fins diumenge al campionat de Catalunya de natació d’hivern aleví. Aquest esdeveniment reuneix al que representa el futur de la natació a tot el país i per a una entitat com el Club Natació Olot, es tracta d’un esdeveniment molt rellevant, ja que posa la capital de la Garrotxa com un punt de referència per al mapa d’aquest esport.

En total són 68 els clubs que porten els seus nedadors a competir a Olot. La representació gironina és important, sobretot a nivell de participants: una cinquantena són de la demarcació.

Així, el Club Natació Olot torna a organitzar uns campionats d’hivern tres anys després de fer-ho per última vegada. Tots els voluntaris i l’organització intentaran aconseguir que l’esdeveniment pugui resultar un èxit, tot i que les instal·lacions olotines tinguin unes dimensions limitades per aquests esdeveniments. Això pot ajudar al club olotí a tornar a convertir-se en un referent català per acollir campionats d’aquesta magnitud.

Deixa un comentari