Un turisme atropella accidentalment una menor al passeig de Barcelona d’Olot

Un turisme ha atropellat una noia menor d’edat aquest divendres a la tarda al Passeig de Barcelona d’Olot, a l’altura del Centre d’Atenció Primària, al voltant de les cinc de la tarda. A resultes de l’accident, la menor ha patit ferides lleus. Tot i així, ha estat traslladada a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, on se li han fet les proves mèdiques pertinents per descartar altres conseqüències. En el moment de l’accident, el cotxe circulava en direcció al centre d’Olot. En el moment de l’accident el trànsit era dens i la velocitat de circulació dels vehicles era baixa. Per causes que es desconeixen, el conductor del vehicle no ha advertit el pas de la menor, que ha resultat ferida lleu, amb el conseqüent trasllat al centre hospitalari.

x