El Club Hoquei Olot deixa escapar els tres punts en els darrers minuts davant del segon classificat, el CP Taradell (3-4)

L’equip de Gerard Pujol ha fet un gran partit davant del segon classificat, on la majoria de gols han arribat a pilota aturada. Els olotins s’han posat per davant del Taradell a falta de 10 minuts pel final i han aguantat bé fins als darrers instants, quan els osonencs han remuntat. La derrota deixa l’equip en la zona de descens, a un punt de la salvació. 


El Taradell arribava a Olot com a clar aspirant a l’ascens però amb un balanç pitjor lluny del seu pavelló que no pas a casa. I l’Olot, necessitat de victòries però molt tocat per les baixes, volia aprofitar el factor pista per donar la sorpresa. Ho ha aconseguit perquè al descans, l’1 a 1 mostrava una gran igualtat en el marcador. En el segon acte encara s’ha vist a un gran CH Olot, neutralitzant els atacs del conjunt visitant amb un gran Gil sota pals. El jove porter de la pedrera olotina ha substituït al lesionat Verdaguer i ha passat el test amb nota.

Un gol dels osonencs posava encara més costa amunt el matx per als garrotxins, però l’equip ha reaccionat bé i tot a partir de llavors ha arribat a pilota aturada. En dos minuts, una falta directa transformada pel capità Adrià Piera i un penal marcat per Ferran han posat l’equip local per davant.

El Taradell, contra les cordes, s’ha quedat amb tres jugadors de pista per una targeta blava, mentre que els de Gerard Pujol aguantaven bé el resultat. Però en inferioritat els visitants han aconseguit empatar i s’han acabat imposant en els darrers minuts del partit.

Una derrota dura per a un Olot necessitat de victòries si que ha merescut més, i tres punts d’or per un Taradell que segueix de ben a prop el líder, l’Alpicat, i aprofita l’ensopegada del Tona per situar-se segon a la taula.

El CH Olot se situa en la zona de descens. Això si, a un sol punt de la salvació i amb totes les opcions de permanència intactes tot i la mala sort amb les lesions.

 

Deixa un comentari