El Playback de reis i reines del Carnaval dóna el tret de sortida a les activitats de carnestoltes a Olot

Per tercer any consecutiu, el playback de Reis i Reines de Carnaval suposa el toc d’inici del carnestoltes d’Olot. L’espectacle va omplir el teatre principal per iniciar, amb molts riures i diversos números d’humor, les activitats d’aquesta gran festa d’hivern olotina.

El Playback de reis del Carnaval d’Olot ha donat el tret de sortida als actes de carnestoltes de la capital garrotxina. Aquest espectacle, celebrat ahir al Teatre Principal, amb més de quinze números, s’organitza entre tots els reis d’un carnaval que ja compta amb 27 edicions. El playback intenta presentar diverses novetats en cada edició.

L’espectacle va comptar amb una vintena de números que van impregnar d’espectacle, humor i rialles, de la qual van formar part tots els reis del Carnaval, de les 27 edicions que ja acumula. El playback, en el qual van sonar temes clàssics, com Sarandonga, una versió una mica adulterada de Heidi, i altres èxits, va consolidar-se com un bon inici per a les activitats del carnestoltes olotí.

El playback va comptar amb uns 250 espectadors que van omplir el teatre. Van poder gaudir d’un espectacle que només fa tres anys que se celebra, però que és una manera divertida i popular de començar amb bon peu tots els actes del Carnaval.

 

Notícies relacionades:
– La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca i els Emmaskarats s’emporten els primers premis del Carnaval d’Olot 2016
– El Carnaval d’Olot 2016 viurà el punt més àlgid aquest cap de setmana
– La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca s’endú el primer premi en carrosses grans al Carnaval de Platja d’Aro