La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca i els Emmaskarats s’emporten els primers premis del Carnaval d’Olot 2016

La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, amb l’espectacle ‘Valquíria’, s’ha endut el primer premi de la rua del Carnaval d’Olot, en una rua multitudinària que el temps ha respectat. En la categoria de comparses, els guanyadors han estat els Emmaskarats i la seva proposta ‘Un petó de conte’.

L’espectacular carrossa de Valquíria, feta durant mesos per la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, s’ha acabat enduent recompensa. Després d’imposar-se a tothom també al carnaval de Platja d’Aro, a casa aquesta colla s’ha pogut endur un altre cop el primer premi en categoria de carrosses, que li ha atorgat el jurat.

La segona posició ha estat pels que també havien quedat segons a Platja d’Aro: La Santjoanenca, ha repetit el resultat de la setmana passada. Com sempre, aquesta colla ha portat una participació elevadíssima, amb 150 persones desfilant i oferint un gran espectacle.

Una altra colla garrotxina s’ha endut la tercera plaça: ha estat Carnavàlia. La seva proposta ha agradat molt al jurat, que li ha atorgat un merescut tercer premi. El quart ha anat per una colla de fora de la comarca: l’Associació Cultural JYM’s, de Montcada i Reixac, un clàssic de la rua olotina.

En la categoria de comparses, Els Emmaskarats s’han endut un primer premi molt desitjat i també merescut, amb ‘Un petó de conte’, una proposta innovadora i atractiva, que ha agradat per igual al públic i al jurat. La Casa Cultural d’Andalusia s’ha adjudicat el segon guardó en aquesta categoria. ‘Sweet cupcakes’, els cupcakes dolços, han estat mereixedors d’aquest segon premi.

El tercer premi l’ha aconseguit una comparsa de fora de la Garrotxa: els Lunatics, de Cunit, amb la seva proposta ‘Dioses del Nilo’, amb una posada en escena espectacular. I completant els guardons, els Gínjols d’en Bas han pogut celebrar els seus ’20 anys arrelant il·lusions’ amb un quart premi.

 

Més imatges dels premiats

Aquesta és la carrossa guanyadora: la Valquíria de la Carnavalesca.
Aquesta és la carrossa guanyadora: la Valquíria de la Carnavalesca.
El Carnaval Tropical de la Santjoanenca ha quedat en segona posició.
El Carnaval Tropical de la Santjoanenca ha quedat en segona posició.
Carnavàlia, amb un 'Misteri Marí', ha completat el podi de carrosses.
Carnavàlia, amb un ‘Misteri Marí’, ha completat el podi de carrosses.
Els JYM's de Montcada i Reixac han estat els quarts premiats per la seva carrossa Pink Cadillac.
Els JYM’s de Montcada i Reixac han estat els quarts premiats per la seva carrossa Pink Cadillac.
Excel·lent resultat pels Emmaskarats, que s'han imposat en les comparses.
Excel·lent resultat pels Emmaskarats, que s’han imposat en les comparses.
Els Sweet Cupcakes de la Casa Cultural d'Andalusia han quedat en segon lloc.
Els Sweet Cupcakes de la Casa Cultural d’Andalusia han quedat en segon lloc.
El tercer premi de comparses ha sortit de la comarca, cap als Lunatics de Cunit.
El tercer premi de comparses ha sortit de la comarca, cap als Lunatics de Cunit.
Han completat els premis de comparses els Gínjols d'en Bas.
Han completat els premis de comparses els Gínjols d’en Bas.

Notícies relacionades:
– El Playback de reis i reines del Carnaval dóna el tret de sortida a les activitats de carnestoltes a Olot
– El Carnaval d’Olot 2016 viurà el punt més àlgid aquest cap de setmana
– La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca s’endú el primer premi en carrosses grans al Carnaval de Platja d’Aro