La Unió Esportiva Olot aconsegueix un empat insuficient davant del CF Badalona (1-1) que deixa l’equip i el tècnic a la corda fluixa

El Badalona s’ha avançat en el marcador ja en el segon temps després de tres errades individuals de la defensa olotina i Diego ha empatat a 10 minuts del final. A l’Olot només li valia la victòria i continua en zona de descens, a un punt de la permanència. Rodri queda en entredit després de l’empat, tot i que tot indica que seguirà al capdavant de l’equip com a mínim una setmana més. 


Duel de necessitats aquesta tarda a l’estadi municipal d’Olot entre dos equips que estan immersos en la lluita per salvar la categoria. Al Badalona li servia un empat per seguir sumant però els garrotxins només podien guanyar per començar a creure que la situació tiraria endavant aviat.

Ha estat l’equip de Rodri qui ha dominat en el primer temps, amb ocasions clares per Diego i Marcel. Cap dels dos han trobat porteria, mentre que el Badalona només s’ha acostat tímidament a la porteria de Wilfred.

A la represa, la tensió ha anat creixent amb el pas dels minuts, i més després d’una clamorosa errada de Jose i Wilfred. Entre la mala cobertura del defensa i la relliscada del porter, Eugeni ha posat la punteta per avançar el seu equip.

A partir del gol, l’Olot ha quedat abatut, inofensiu en atac, i ha vist com els de Manolo González s’ho creien i començaven a crear més i més perill. Morales, brillant, ha aturat una darrera l’altra les ocasions que aconseguien crear els garrotxins.

Llavors ha aparegut Jose, que ha esmenat l’errada anterior amb una cavalcada per banda que ha trencat la línia defensiva visitant i ha habilitat Gato, que li ha posat perfectament a Diego perquè el davanter marqués l’empat.

El punt no li servia de res a l’Olot, i el canvi de Marcel per Abel Solé, davanter per migcampista, ha fet enfadar la graderia, que ha carregat contra el tècnic. Marcel estava fos i no hi havia més recursos a la banqueta. L’ambient s’ha escalfat a l’estadi, i més quan el Badalona ha enviat una pilota al pal en el darrer sospir. Un punt insuficient que li valia més al Badalona que no a un necessitat Olot. Amb 24 punts, els garrotxins són 17ens, a un punt de la permanència i amb la visita a la Nova Creu Alta en l’horitzó.

“L’únic que vull és que l’equip salvi la categoria; si fa falta em poso d’utiller”

rodri rp

Preguntat pels mitjans locals, entre ells OLOT TELEVISIÓ en roda de premsa, Antonio Rodríguez, ‘Rodri’, ha assegurat que “entendria que la UE Olot prescindís de mi com a entrenador, però em veig capacitat per tirar això endavant”. L’entrenador, a la corda fluixa després del matx, ha recordat que “la meva relació amb l’Olot no és la d’un entrenador i un club normal i corrent. Hi ha apreci, estima, i hem viscut moltes coses, i si volen que ho deixi i em posi d’utiller, ho faré. Tot perquè l’equip es salvi”.

Amb aquesta contundent declaració el tècnic, però, ha dit que “si encara sóc aquí no és perquè sigui jo, sinó perquè les sensacions són bones i hem merescut molt més del què tenim”.

 

Notícies relacionades:
– La UE Olot haurà de fer valer el factor camp contra el Badalona per tornar a guanyar
– La Unió Esportiva Olot cau derrotat al Miniestadi i acumula ja 9 partits consecutius sense conèixer la victòria (2-0)
– L’Olot incorpora el central Roger Bonet i rescindeix el contracte de Juanjo Prior