Tortellà ha acollit durant tot aquest diumenge la 26a edició de la Fira de Quaresma

Com és habitual, Tortellà, a la Garrotxa, celebra la Quaresma amb una gran fira que ambienta tot el poble. Malgrat que a la celebració ja li queda ben poc del seu origen religiós, aquest municipi garrotxí manté l’organització d’aquest esdeveniment per recordar-la en el temps.

Tortellà sempre espera l’arribada de la Quaresma per la celebració de la gran fira que sempre s’organitza al poble en aquestes dates. Més d’un centenar de parades han adornat tot el nucli de Tortellà, que, com és habitual, ha ofert als més de mil visitants, un ambient variat i engalanat.

La Fira de Quaresma és una de les més rellevants que s’organitzen al poble, tant per la seva magnitud, com també per la seva essència, de molta tradició. L’alcalde, però, no descarta afegir-hi alguna novetat, això sí, sempre respectant els orígens de la fira i tota la seva ànima.

Les parades de la fira són de tipologies molt diferents: embotits, utensilis de cuina, estris diversos, exposicions de vehicles antics d’escultures de fusta… És la gràcia d’una fira molt arrelada a la Garrotxa, que amb diverses activitats, posa Tortellà com a punt central de la comarca per un diumenge.

 

Notícies relacionades:
– Tortellà celebra el 25è aniversari de la reinstauració de la Fira de Quaresma