El jove de Montagut i Oix que va caure de 150 metres a Setcases continua a l’UCI del Trueta estable dins la gravetat

Continua estable dins la gravetat a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Josep Trueta de Girona el jove de 20 anys veí de Montagut i Oix que divendres va caure de 150 metres a Setcases, mentre feia senderisme entre el Gra de Fajol Petit i Vallter 2.000. Els fets van passar divendres minuts abans de la una del migdia. El noi va patir politraumatismes i continua amb pronòstic reservat. En el moment dels fets, el jove anava amb dos companys, una veïna d’Olot i un noi de Sant Joan les Fonts que no van resultar ferits. Bombers de la Generalitat, dues unitats del Grup d’Actuacions Especials, un helicòpter i vehicles de suport van participar en el rescat de la víctima, que va ser traslladada directament en helicòpter a l’hospital gironí. En l’incident també van participar els Mossos d’Esquadra i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques. La zona per on va caure la víctima és complicada pel que fa al terreny, amb passos estrets i on habitualment durant l’hivern acostumen a haver-hi plaques de gel.