Una forta calamarsada ha dificultat la circulació de vehicles aquest diumenge a l’autovia A-26

Una forta calamarsada aquest diumenge a la tarda va emblanquinar el Pla de l’Estany i la Garrotxa. La granissada es va concentrar en poblacions com Montagut i Oix, Tortellà, Castellfollit de la Roca, Argelaguer, Sant Jaume de Llierca, Besalú, Serinyà o Banyoles. El calabruix va dificultar també la circulació de vehicles en nombroses carreteres com, per exemple, l’autovia A-26, entre Besalú i Olot. Durant mitja hora, la via va quedar totalment recoberta de calamarsa i els conductors van haver de reduir la velocitat a la zona i extremar les precaucions. Pel que fa a les precipitacions, destaquen els prop de 13 litres que s’han recollit a Castellfollit de la Roca, els 14,8 de Torroella de Fluvià, els 14,2 de Sant Pere Pescador, els 13,4 de Navata, els 10,6 litres de la Tallada d’Empordà o els 10,5 de Banyoles.