750 escolars de la demarcació participen en un programa de la FOEG per conèixer la figura dels empresaris

Uns 750 alumnes de la demarcació participen en el programa “Jo de gran vull ser com tu” que vol acostar l’empresa a l’escola. Es tracte d’una iniciativa de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona, la FOEG, pionera i en la que hi participen també tres centres garrotxins.

Aquest matí els 75 alumnes de sisè de primària de l’escola Doctor Masmitjà de Girona han visitat les instal·lacions de l’empresa Mitsa de Tortellà. Ho han fet en el marc del programa ‘Jo de gran vull ser com tu’ que te per objectiu donar a conèixer la tasca i la figura dels empresaris i el seu paper clau en la creació de llocs de treball.

Així doncs amb xerrades d’empresaris i l’exemple pràctic de la visita a una empresa, els alumnes poden entendre una mica millor el que és un empresari, en el que acaba sent una experiència que es valora molt positivament tant des dels mateixos escolars, com també des de les empreses.

En total participen al projecte uns 750 alumnes de 20 centres educatius de la demarcació, tres d’ells de la Garrotxa i una vinenta d’empreses. Aquesta iniciativa de la Fedeació d’Organitzacions Empresarials de Girona és pionera a Catalunya i després dels bons resultats de la prova pilot realitzada l’any passat, enguany compta amb el suport d’Acció, l’agència del Departament d’Empresa.