Aquest cap de setmana Olot ha registrat una ocupació excepcional i un augment de les atencions a l’Oficina de Turisme

Olot també ha registrat dades de rècord pel que fa al nombre de visitants aquest passat cap de setmana. S’ha pogut veure a través de les dades d’ocupació turística excepcionals per a l’època que han registrat els allotjaments de la ciutat i les atencions a l’Oficina de Turisme, que han estat més del doble respecte del mateix cap de setmana de l’any passat.

Aquest cap de setmana els allotjaments d’Olot han tingut una ocupació mitjana superior al 90%. Tot i que l’inici d’any acostuma a ser un dels moments amb uns índexs de visitants i d’ocupació més baixos, els allotjaments d’Olot han assolit aquest divendres gairebé el 86% d’ocupació, mentre que la nit de dissabte s’ha arribat al 98%. L’Oficina de Turisme ha atès 241 persones, un 133% més en relació al mateix cap de setmana de 2015. Tres esdeveniments han fet possible aquestes dades: la celebració del Campionat de Catalunya d’hivern aleví de natació a les instal·lacions Club Natació Olot durant tot el cap de setmana, on han competat 400 nedadors i nedadores d’arreu de Catalunya; el Carnaval d’Olot i la Fira del Fajol de Batet. Bona part dels visitants procedien de Barcelona i l’àrea metropolitana aprofitant que divendres, amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia, era festiu a la Ciutat Comtal.

 

Notícies relacionades:
– L’ocupació turística a Olot el 2015 augmenta en gairebé un 9% respecte l’any anterior
– L’Oficina de Turisme d’Olot tanca el 2015 atenent un 10% més de turistes estrangers