Bracons registra una dada rècord pel que fa a la circulació de vehicles en direcció a Olot en el mes de gener

Aquest mes de gener els túnels de Bracons han registrat una dada de rècord pel que fa a la circulació de vehicles en direcció a Olot. La xifra més alta registrada en un mes de gener des de l’obertura dels túnels.

Durant el mes de gener, un total de 99.825 vehicles han circulat pels túnels de Bracons en direcció a Olot. La xifra suposa un increment del 6’1% en relació al 2015 i és la dada més elevada registrada fins al moment en un mes de gener. El trànsit més important de vehicles durant el mes de gener va circular en direcció a Olot el cap de setmana del 29 i 30 de gener, amb motiu de la celebració de la Copa Catalana de gimnàstica artística femenina.

 

 Notícies relacionades:
– Rècord de circulació de vehicles en direcció Olot als túnels de Bracons durant el 2015
– Els túnels de Bracons assoleixen el rècord de circulació des de la seva posada en marxa amb 242.782 vehicles a l’octubre