L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts sancionarà amb 400 euros els propietaris de gos que no recullin els excrements

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha anunciat que multarà amb 400 euros als veïns que no recullin els excrements del seu gos. A partir de l’1 de març el consistori aplicarà les sancions, després d’haver realitzat una campanya informativa que ha durat un any. Josep Roca, regidor de Comunicació i Governació de l’Ajuntament, lamenta que encara hi hagi molta gent al municipi que sigui incívica en aquest aspecte. Tot i la campanya realitzada, continuen arribant queixes dels veïns a l’Ajuntament, i és que darrerament, els excrements de gos a la via pública no han disminuït, sinó que han tornat a augmentar. En vistes que la situació no millora, el consistori ha optat per començar a sancionar, i demana als veïns que denunciïn a aquells que vegin que no recullen els excrements del seu animal. L’Ajuntament garanteix que mantindrà l’anonimat de les denúncies, que serviran perquè el consistori pugui iniciar el procés sancionador.


Notícies relacionades:
– Ràdio Sant Joan edita postals dels atractius turístics del municipi amb excrements de gos