Dissabte arrenca la segona edició del cicle de cinema ‘Vivim Muntanyes’

El proper dissabte arrenca la segona edició del cicle de cinema ‘Vivim Muntanyes’, on es projectaran quatre sessions de cinema de muntanya i una cinquena destinada al públic infantil i juvenil. Aquesta sessió plantejada als mes joves és una de les novetats de l’edició d’enguany, a més d’incloure el Teatre Principal com a espai per a les projeccions. A la mostra es passaran les quatre pel·lícules guanyadores de la darrera edició el Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, que es va celebrar el novembre passat. El ‘Vivim Muntanyes’ comença aquest dissabte amb projeccions al Teatre, i el divendres 26 de febrer hi haurà la segona jornada, a l’Orfeó Popular olotí. Unes 17 entitats esportives de la Garrotxa col·laboren amb aquest cicle de cinema.Notícies relacionades:

– Comença la mostra de cinema ‘Vivim muntanyes de la Garrotxa’ sobre cinema de muntanya

x