Esquerra vol que els ciutadans votin el nou Firal i convida a analitzar la seva integració amb tot l’entorn del Barri Vell

El grup d’Esquerra Republicana a Olot dubta del procés participatiu engegat per l’equip de govern per decidir el nou Firal. Esquerra demana aclarir primer si s’és lliure de fer el passeig que vol la ciutat, i també vol que els olotins votin el nou Firal entre diversos projectes.


JuntsXOlot, el grup d’Esquerra Republicana a la ciutat, es mostra descontent en com ha començat el procés participatiu per decidir com s’ha de fer el nou Firal. El portaveu del grup a l’Ajuntament, Pere Gómez, vol saber primer si hi ha lligams de la ciutat amb l’avantprojecte que va elaborar RCR arquitectes, un fet que l’equip de govern no ha aclarit. Gómez demana que, en el cas que fos així, s’arribi a un acord per començar el procés participatiu des de zero. D’altra banda, Esquerra demana que la decisió sobre el nou Firal ha de tenir una visió global, no només sobre la reforma del passeig, sinó també sobre la seva integració amb l’entorn.

El grup d’Esquerra a Olot també critica que l’equip de govern no vulgui consultar als ciutadans sobre el projecte final que s’haurà d’aplicar al Firal, i demana votar un mínim de tres projectes fianlistes perquè els olotins decideixin quin passeig volen pel futur. El portaveu d’Esquerra, Pere Gómez, insta a no repetir els errors comesos amb la Plaça Mercat; segons els republicans, l’obra està ben feta, però no es va plantejar a temps els usos del seu entorn.

 

Notícies relacionades:
– El grup d’Esquerra Republicana a Olot es mostra contrari a la celebració d’una consulta sobre la continuïtat del correbou

Deixa un comentari