La Fundació Oncolliga Girona celebra el seu 20è aniversari arribant gairebé als 3.000 socis i voluntaris

La Fundació Oncolliga de Girona té programat per aquest 2016 un seguit d’actes per a celebrar els seus 20 anys de vida. El primer d’ells serà una gran festa que preveu reunir un miler de persones aquest diumenge a Girona. En la presentació, ahir, de la celebració de l’aniversari, la Fundació ha aprofitat per a presentar les dades de la memòria d’aquest 2015 que ha vist créixer el nombre d’usuaris.


És hora de fer balanç de la Fundació Oncolliga ara que celebren els seu 20è aniversari. Des de la fundació en destaquen la importància dels 1.403 socis que tenen actualment i els més de 1.500 voluntaris que hi col·laboren.

També són més els usuaris que es beneficien dels programes que ofereixen i aquest 2015 han atès un total de 6.036 persones. Es tracta d’usuaris de programes com l’atenció familiar, atenció a domicili, rehabilitació, atenció hospitalària, imatge personal i reinserció laboral. Però a banda d’aquests, la Fundació cada vegada ofereix més programes. Un d’ells que preveuen ampliar per la realitat social en què ens trobem, és el Programa Mimosa. Actualment són 10 dones les integrants del projecte el qual vol contribuir a millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que tenen o han tingut càncer i a causa de la malaltia han perdut la feina.

Per a celebrar aquests 20 anys de vida de la Fundació s’han programat un seguit d’actes que s’aniran desenvolupant al llarg de l’any. El tret de sortida serà un acte inaugural aquest diumenge a l’auditori de Girona on l’entitat preveu reunir un miler de persones entre socis, voluntaris de les 88 delegacions, representants institucionals i col·laboradors habituals. També hi ha programats dos sopars benèfics i un concert solidari com a cloenda dels actes commemoratius.

 

Notícies relacionades:
– El servei del banc de perruques de l’Oncolliga Girona arriba a l’Hospital d’Olot
– Més de 500 persones participen a la Run4Càncer, una cursa no competitiva per recollir fons contra la malaltia

x