L’olotí Manel Fortis presenta el seu quart llibre, ‘Ànimes Negres’

Aquest proper diumenge al migdia l’olotí Manel Fortis presenta el seu quart llibre. Després de dos novel•les en què la comèdia ha estat la protagonista, l’autor ha decidit explorar els costats més foscos de la consciència humana en un llibre que defineix com a novel•la negra. L’autor ha estat aquest dimecres a Les Notícies per explicar la seva nova obra.

Manel Fortis ha explicat que les històries que s’expliquen a Ànimes Negres estan entrelligades. La idea, segons ha relatat, va sorgir després del visionat d’una pel·lícula en què l’atemptat a un president dels Estats Units era explicat des de múltiples punts de vista. La presentació d’Ànimes Negres està prevista per aquest proper diumenge a les 12 del migdia a l’Orfeó Popular Olotí. Fortis ha explicat que per a la presentació d’aquest quart llibre comptarà amb intervencions d’artistes i representants polítics d’Olot i la Garrotxa. És el cas de l’escriptora Sílvia Vilacova, que intervendrà en representació de l’Associació Garrotxa Cultural, l’artista Jèssica Oliveras, que és l’autora de la portada, i el regidor de Cultura Josep Berga. L’autor també ha dit que durant la presentació hi haurà una sorpresa que s’escapa de les presentacions de llibres convencionals i que cal veure.

 

Notícies relacionades:
– L’olotí Manel Fortis publica ‘A Can Pistraus’, la seva segona novel·la d’aventures
– Manel Fortis presenta la novel·la ‘Enmig d’enlloc’, ambientada en l’Olot dels anys 80

Deixa un comentari