El Govern municipal d’Olot treballarà per iniciar la variant el 2018 malgrat les dificultats de la Generalitat per pressupostar-la

El pla de Govern d’Olot fixa l’inici de les obres de la variant per al 2018, malgrat que el delegat del Govern ha advertit que serà difícil pressupostar els treballs en els dos propers anys. L’alcalde ha afirmat que no defalliran en l’esforç perquè l’inici de les obres sigui una realitat dins d’aquest mandat.

Malgrat que la construcció de la variant d’Olot no depèn de l’ajuntament de la capital garrotxina, el nou pla de govern del consistori inclou dos punts relatius a aquesta obra. Per al 2016 es pretén que s’hagi enllestit la tramitació del projecte constructiu en el tram que correspon a l’estat i es vol que les obres comencin el 2018. La proposta s’ha inclòs al pla de Govern 2015-2019 de la capital garrotxina perquè els ajuntaments hi estan implicats i perquè, almenys des d’Olot, es vol fer pressió per agilitzar-ho tot. En cas que això no es pugui complir en els terminis del pla de govern, l’alcalde admet que el govern no tindrà inconvenient en explicar els perquès de tot plegat.

 

Notícies relacionades:
– El pla de govern d’Olot 2015-2019 inclou 400 accions a dur a terme aquesta legislatura
– El Partit Popular creu que seria una irresponsabilitat que la Generalitat no pressupostès la variant d’Olot en els propers dos anys
– La Generalitat veu difícil que pugui començar la variant d’Olot en els propers dos anys

Deixa un comentari