ERC demanarà que Olot celebri l’Any Ramon Casas en motiu del 150è aniversari del seu naixement

El ple municipal d’avui posarà a votació diverses mocions dels grups municipals a l’oposició. Esquerra proposarà a la corporació adherir-se a l’Any Ramon Casas: l’efemèride commemora els 150 anys del naixement de l’artista. El pintor va ser un dels impulsors del modernisme a Catalunya, i Olot conserva sis obres de Casas, entre elles ‘La càrrega’ o els cartells de ‘Cigarrillos París’. D’altra banda, la CUP demanarà col·laborar en la creació de la Xarxa de Municipis per a l’Economia social i solidària: són municipis compromesos amb la transformació de la societat cap a una economia social, on ja hi treballen Barcelona, Badalona, o Mieres. Olot en Comú també aporta una moció en contra de la criminalització del dret de vaga, i demana la derogació de l’article del Codi Penal que preveu conseqüències penals als que exerceixen aquest dret. Ja per acabar, tots tres grups volen revisar el Pla de Gestió del districte de conca fluvial de Catalunya.Notícies relacionades:

– El pla de govern d’Olot 2015-2019 inclou 400 accions a dur a terme aquesta legislatura

x