Espuña completa la compra de Pata Negra Jan i aposta fort pel mercat americà

L’empresa garrotxina d’embotits Espuña és propietària al 100% de la nord-americana Pata Negra Jan S.L. Espuña, que ja tenia un 19,9% del capital social d’aquesta empresa, ha completat una operació de compra de la resta de la companyia amb un objectiu clar: agilitzar la seva entrada en el mercat americà, tant amb productes que es fabricaran allà com amb embotits elaborats i exportats des d’Espanya. Amb l’adquisició de Pata Negra, s’ampliaran les línies de producció dels Estats Units. Si fins ara, l’empresa americana només feia xoriços, aviat oferirà també fuet, llonganissa o salami. Espuña aposta fort per entrar amb bon peu al mercat americà, molt competitiu i amb molt potencial: pretén invertir un milió i mig d’euros per ampliar la planta de producció de Pata Negra, cosa que ha de permetre doblar la capacitat de producció de la fàbrica.


Notícies relacionades:
– Espuña inicia l’expansió als Estats Units amb la compra de l’empresa Pata Negra Jan

Deixa un comentari