La plataforma Garrotxa Acull Refugiats organitzarà aquest dissabte un acte per sensibilitzar la població garrotxina

Aquest porper dissabte la plataforma Garrotxa Acull Refugiats celebrarà un acte de sensibilització i solidaritat, envers els refugiats provinents majoritàriament de la guerra de Síria, que travessen la Mediterrània  cap els països europeus demanant asil en la seva fugida per la supervivència.  L’acte es farà al passatge Colom a les 6 de la tarda. Aquest dijous n’han parlat a Les Notícies Xevi Verdaguer, membre de la plataforma, i Anna Confetti, cooperant de Pallassos sense Fronteres, que exposarà  experiències i imatges viscudes en les seves actuacions per als nens als campaments de refugiats en l’itinerari cap a centreeuropa.

Durant l’entrevista, Xevi Verdaguer ha explicat que durant l’acte es podran escoltar lectures de poemes amb música interpretada pel guitarrista  Paco Perea, així com la projecció d’un relat audiovisual de la guerra i èxode de la població civil siriana. Al final de l’acte es repartirà xocolata amb coca i es recolliran aportacions econòmiques per col·laborar, en aquesta ocasió, amb l’ONG Pallassos sense Fronteres.

 

Notícies relacionades:
– Una setantena de persones assisteix a la presentació de la Plataforma Garrotxa Acull en una concentració de solidaritat amb els refugiats

x