L’Ajuntament d’Olot es ratifica en la voluntat de convocar una consulta ciutadana sobre el Correbou

Després de les crítiques rebudes per part del cap de la oposició en relació a la consulta del correbou, l’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas s’ha mantingut ferm en l’opció d’oferir el vot als ciutadans per decidir sobre aquest tema. En aquesta consulta, que s’ha de celebrar aquesta primavera, els olotins podran decidir si aquest acte de festes del tura ha de seguir, o si s’hi renuncia. La consulta no serà vinculant, però el batlle ha assegurat que es farà cas als ciutadans, ja que no tindria sentit organitzar una consulta per escoltar la gent i després no fer-li cas.

Notícies relacionades:
– El grup d’Esquerra Republicana a Olot es mostra contrari a la celebració d’una consulta sobre la continuïtat del correbou
– L’Ajuntament d’Olot organitzarà una consulta per preguntar als ciutadans si volen seguir celebrant el Correbou
– La continuïtat del correbou de Festes del Tura es debatrà a partir de l’any que ve

Deixa un comentari