L’olotí Marcel Coderch és el nou president de l’Autoritat Catalana de la Competència

L’olotí Marcel Coderch és el nou president de l’Autoritat Catalana de la Competència, l’ACCO. Així ho va aprovar el dimarts el consell executiu del Govern de la Generalitat. Coderch, que és enginyer de Telecomunicacions, assumeix el càrrec en substitució d’Arseni Gibert. Aquest nomenament li arriba després que al març de l’any passat fos un dels tres experts designats per Esquerra Republicana de Catalunya, partit al que està estretament relacionat, per assessorar el govern sobre el desplegament d’estructures d’Estat. Entre el 2006 i el 2013 Coderch va ser el vicepresident de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacións.

Notícies Relacionades:
– Marcel Coderch, assessor d’estructures estratègiques de la Generalitat: “L’energia nuclear és el principal repte que una República Catalana indepenent hauria d’abordar”
– L’olotí Marcel Coderch assessorarà el govern de la Generalitat en matèria d’infraestructures estratègiques