Detingut un jove veí d’Olot per una desena de robatoris amb força en domicilis i establiments de la ciutat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 19 anys veí d’Olot que en quatre mesos hauria comés una desena de robatoris, la majoria d’ells amb força en domicilis i establiments de la Garrotxa. Amb aquesta detenció ha culminat una investigació que els agents de la policia catalana duien a terme des del novembre i per la qual, al mes de gener, ja es van detenir dos joves.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 19 anys veí d’Olot com a presumpte autor d’una desena de robatoris a la Garrotxa. Aquests s’haurien perpetrat en només quatre mesos.

La detenció s’ha produït en el marc d’una investigació que la policia catalana va iniciar al novembre per esbrinar l’autoria de diversos robatoris amb força a Olot. Al gener ja es van detenir dos joves de 21 anys veïns d’Olot i Barcelona com a autors d’aquests robatoris i d’ençà a aleshores són a la presó. Ara la investigació ha culminat amb aquesta tercera detenció. Al jove, que va ser detingut el 12 de febrer, se li imputaven cinc robatoris, tres d’ells en establiments comercials, un en un domicili i un altre en un garatge d’Olot. Entre els objectes robats hi ha un assecador, una màquina de tallar cabells, xampús i monedes d’una perruqueria, productes d’un basar que va violentar en dues ocasions, una vitroceràmica, un aspirador, un televisor i un joc de tornavisos del domicili i diverses eines robades en el garatge.

A més, aquest dimarts al migdia, després de ser deixar en llibertat amb càrrecs, va obrir dos vehicles de la Plaça Amèrica acompanyat d’un altre lladre. Uns delictes pels que van ser detinguts el mateix dia. Tot i així, després de declarar davant del jutje, ha tornat a ser deixat en llibertat.

Aquestes no han estat les primeres detencions d’aquest jove, que ja tenia antecedents. Ara en total se li imputen una desena de robatoris.

 

Notícies relacionades:
– Detenen dos homes per 11 robatoris amb força a Olot

x