Enretiren el tractor eruga que fa gairebé tres anys va caure a la riera de Sant Aniol d’Aguja

Aquesta setmana, finalment, s’ha procedit a la retirada del tractor eruga que el març del 2013, ara fa gairebé tres anys, va caure al riu al terme municipal de Montagut i Oix des de la pista de Can Agustí de Riu. Segons ha informat l’ajuntament, els costos de la retirada han corregut a càrrec de l’empresa, que es considerava responsable de la caiguda, que també va provocar desperfectes a la pista, afectant a la mobilitat dels veïns de la zona. El seguiment de l’actuació ha corregut a càrrec de l’Agència Catalana de l’Aigua.Notícies relacionades:

– El tractor eruga que fa dos anys va caure de la riera de Sant Aniol d’Aguja serà retirat al setembre
– Sant Aniol d’Aguja torna a disposar del seu camí d’accés