L’alcalde d’Olot diu que la urbanització del polígon de Cuní, que ha de permetre l’habilitació d’un aparcament i rentat de camions, està “molt avançada”

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha parlat de la zona d’aparcament i rentat de camions que s’ha d’habilitar per donar servei, entre d’altres, als camions de l’escorxador. Ha dit que l’habilitació d’aquest espai depèn de l’acabament  de la urbanització del polígon de Cuní, que està molt avançada. El batlle ha reflexionat sobre les molèsties veïnals que pot haver generat l’escorxador Olot Meats d’Olot. “Si volem una ciutat industrial, això genera molèsties. Des de l’Ajuntament hem d’apostar per solucionar aquestes molèsties, i això és el que estem fent”, ha subratllat.

Al ple d’ahir cap dels grups de l’oposició no va aprofitar el torn de precs i preguntes per formular cap qüestió sobre l’escorxador Olot Meats. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha matisat la informació de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa i ha informat que el que Olot Meats està tramitant és una actualització de la llicència ambiental i no una ampliació de les instal·lacions. Ho ha confirmat a OLOT TELEVISIÓ la direcció de l’escorxador, que assegura que, de moment, no ha emprès cap tràmit per ampliar les instal·lacions.

 

Notícies relacionades:
– L’ANEGx presenta al·legacions a l’ampliació de l’escorxador d’Olot Meats i els grups polítics a l’oposició hi donen suport

x