L’Olot vol ser el primer a obrir la llauna aquest diumenge contra el Sabadell

La Unió Esportiva Olot visitarà aquest diumenge el Sabadell després de 10 jornades sense conèixer la victòria i acumular de crítiques de part de l’afició, sobre les hores d’entrenament que Rodri imposa als jugadors, el joc de la plantilla en els partits i la poca efectivitat davant la porteria. L’entrenador, però, no creu que facin falta grans canvis i creu que la clau es troba a ser els primers a marcar. L’equip ha estat preparant el partit a la Nova Creu Alta durant una setmana en què li ha tocat disputar un partit amistós contra el Juventus de Zuric.

Ahir al migdia la Unió Esportiva Olot va viatjar fins a Torremirona per provar-se contra el Juventus de Zuric, equip de la tercera divisió suïssa, en un partit amistós que va servir per donar minuts a jugadors que n’han comptat pocs a la lliga i treballar certs aspectes davant d’un equip que no coneix els olotins. El partit va acabar 1 a 2 a favor dels suïssos. La Unió Esportiva Olot no es reconcilia amb la victòria. Davant les crítiques dels últims dies de part de l’afició sobre que Rodri sotmet als jugadors a excessives hores d’entrenament, l’entrenador respon que el treball és la recepta en què més confia per revertir la situació. Rodri creu que no calen grans revulsius per revertir la ratxa sense victòries de la Unió Esportiva Olot. Està convençut del joc i les opcions que genera l’equip. L’entrenador de l’Olot creu que la clau passar per ser els primers a marcar. Això és el que intentaran diumenge a la nova Creu Alta, davant d’un Sabadell que no està passant pels seus millors moments. La Unió Esportiva Olot afronta el partit contra el Sabadell sense Sergio Ortiz i amb els dubtes d’Uri i Reverter.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot aconsegueix un empat insuficient davant del CF Badalona (1-1) que deixa l’equip i el tècnic a la corda fluixa
– La Unió Esportiva Olot cau derrotat al Miniestadi i acumula ja 9 partits consecutius sense conèixer la victòria (2-0)
– L’Olot incorpora el central Roger Bonet i rescindeix el contracte de Juanjo Prior

Deixa un comentari