El CEF Bosc de Tosca i el CE Banyoles signen taules (1-1) en un duel entre dos equips de la part alta de segona catalana

L’equip d’Albert Danés ha estat molt superior al rival en el primer temps però s’ha trobat amb un desafortunat gol en contra que li ha posat el matx molt costa amunt. Els presencs han aconseguit empatar abans del descans, i el partit ha anat decaient en ocasions durant la segona meitat. El Bosc de Tosca és sisè amb 30 punts al grup 1 de la segona catalana.


Empat a un entre dos equips que tracten bé la pilota a la segona catalana. Un duel atractiu en què els dos gols s’han transformat en el primer temps. El Banyoles s’ha avançat amb un gol afortunat i el Bosc de Tosca ha empatat abans del descans en un primer acte on els presencs han estat superiors.

A la represa, les dues defenses han adquirit protagonisme, sense donar concessions al rival i mostrant-se fermes durant tota la segona meitat. Els d’Albert Danés han gaudit de les millors ocasions, però Alejandro Gaitán s’ha topat amb el porter banyolí en les escasses opcions de les que han disposat els grocs per fer el segon. L’1 a 1 no s’ha mogut del marcador final, un resultat que deixava més satisfets als uns que als altres.

El Banyoles és tercer al grup 1 de la segona catalana, amb 35 punts, mentre que el Bosc de Tosca encapçala el grup d’equips que estan molt igualats a punts des del cinquè lloc fins a les posicions de perill.

Com sempre, caldrà remar fins al final per salvar la categoria en un grup tan igualat, on el Bosc de Tosca s’està mostrant sòlid i fidel a la seva filosofia.

 

Deixa un comentari