El musical ’73 raons per deixar-te’ omple el Teatre Principal d’Olot

El Teatre Principal d’Olot s’ha omplert aquest divendres al vespre per la representació del musical ’73 raons per deixar-te’. Es tracta d’un musical de Guillem Clua que parla del procés de separació d’una parella de forma irònica, i a la vegada reflexiva, en relació a l’amor, el pas del temps i les segones oportunitats.

El musical ’73 raons per deixar-te’ de Guillem Clua ha omplert, aquest divendres al vespre, el Teatre Principal d’Olot. La història comença amb el trencament d’una parella, la Mercè i en Toni, representats per Mercè Martínez i Marc Pujol. Al voltant de la seva figura i de la dels seus respectius sogres, es va coneixent la història d’amor prèvia dels personatges i es fa una curiosa reflexió sobre l’amor i sobre el seu trencament.

Els musicals catalans van guanyant reconeixement a mesura que passa el temps, ja que hi ha molta feina darrere. Mercè Martínez ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que “el musical és un gènere molt difícil. Sempre has d’estar bé, no et pots permetre un refredat, perquè has de pujar a l’escenari cada nit, ballar, cantar… I a sobre, està infravalorat!”

Amb tot, el musical català no és excessivament reconegut, però poc a poc va agafant volada. El dur treball darrere de ’73 raons per deixar-te’, l’ha portat a rebre bones crítiques, i poc a poc va aconseguint bones entrades, com a Olot. Així, gràcies a la feina picant pedra dels autors locals, el gènere va guanyant  un cert reconeixement arreu de Catalunya.