Els col·laboradors d’El Temps d’Olot Televisió es troben a la Vall de Bianya

Una trentena de persones han assistit aquest dissabte al matí a la primera trobada de col·laboradors d’El Temps d’OLOT TELEVISIÓ. Amb la presència de l’home del temps de la casa, Roger Solé, els col·laboradors a la secció han pogut gaudir d’un matí intens en el qual s’ha aprofitat per parlar, evidentment, de meteorologia.

El casal de joves de la Vall de Bianya, a Llocalou, ha estat la seu, aquest dissabte matí, de la primera trobada de col·laboradors d’El Temps a la Garrotxa. S’hi han reunit persones de totes les comarques de Girona, i també d’Osona, atrets per una afició comuna: la meteorologia. La trobada, convocada a través de les xarxes socials, ha estat organitzada per OLOT TELEVISIÓ.

La jornada ha començat amb un esmorzar i la gravació de l’espot promocional, que es podrà veure molt aviat per pantalla. Tot seguit els meteoròlegs i aficionats al temps han pogut seguir una conferència sobre els fenòmens meteorològics de la Garrotxa, a càrrec del meteoròleg d’El Temps, Roger Solé. També el meteoròleg garrotxí Jordi Zapata, ha parlat de diversos fenòmens relacionats amb el cel. Els assistents auguren poder repetir la trobada periòdicament. La trobada ha acabat amb un dinar a la Vall de Bianya.

 

Notícies relacionades:
– Primera trobada d’observadors meteorològics de la Garrotxa promoguda per Olot TV

Deixa un comentari