Els joves olotins decideixen en quins projectes destinaran els 10.000 euros que l’ajuntament els posa a disposició

Els joves olotins han decidit en quins projectes, proposats per ells mateixos, invertir 10.000 euros que l’ajuntament posa a la seva disposició. És el segon any que ho fa, en el marc del projecte Idea-la, que intenta donar-los veu i fer-los més partícips de la vida social de la ciutat.


El projecte Idea-la, de l’Oficina Jove de la Garrotxa, posa 10.000 euros a disposició dels joves olotins perquè els inverteixin en diversos projectes. Aquest divendres al vespre, després de conèixe’ls, gairebé un centenar de joves van deliberar i decidir quines tiraran endavant aquest 2016. Entre altres, es reeditaran l’Urban Culture, que és un festival de cultura urbana, i el Torneig de Futbol per la inclusió. L’any passat també es van poder fer gràcies a l’Idea-la. Altres projectes que veuran la llum aquest any són una desfilada de moda africana, un partit de futbol bombolla o un projecte anomenat la ciutat del terror.

En aquesta segona edició de l’Idea-la s’han presentat 41 propostes, 13 més que l’any passat. Això sí, cada proposta pot rebre fins a 1.500 euros, perquè així es dóna viabilitat a diverses idees. D’aquesta manera, es fa als joves molt més partícips de la vida social i cultural de la ciutat.

Notícies relacionades:
– Els joves ja han presentat 31 propostes per gestionar els 10.000 euros del pressupost de joventut de l’Ajuntament d’Olot
– L’Ajuntament d’Olot vol que als pressupostos participatius IDEALA hi presentin projectes més joves majors de 16 anys
– Dos joves recuperen el festival Urban Culture d’Olot gràcies al pressupost participatiu de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut

Deixa un comentari