La PAH a la Garrotxa celebra el seu segon aniversari amb un dinar de germanor a Olot

La PAH de la Garrotxa ha celebrat aquest dissabte al migdia el seu segon aniversari. En un acte multitudinari amb 200 persones al passeig de la Muralla d’Olot, s’ha fet un dinar de germanor i s’han seguit reivindicant els drets de les persones afectades per la hipoteca.

El passeig de la Muralla ha acollit aquest migdia la celebració del segon aniversari de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, la PAH. Fins a duescentes persones han participat d’aquest acte reivindicatiu, que ha consistit d’un dinar de germanor per crear més lligams. En l’acte també s’ha reivindicat el paper de la Plataforma a l’hora de lluitar pels drets de la gent en contra de la banca, en relació als habitatges.

Amb la seva creació, la PAH va fer visible a Olot el problema dels desnonaments, que fins aleshores passava desapercebut. Al llarg dels dos anys d’història, fins a 200 famílies s’han dirigit a la PAH per intentar resoldre els seus problemes d’habitatge amb els bancs, i des de l’organització es reivindica que encara queda molta feina per fer.

 

Notícies relacionades:
– La PAH ocupa el local d’Endesa per reclamar el restabliment de la llum a una família amb menors amb pocs recursos
– La PAH de la Garrotxa denuncia la venda de la gestió dels préstecs hipotecaris de CatalunyaCaixa al fons voltor nord-americà Blackstone
– La PAH de la Garrotxa exigeix a l’Ajuntament d’Olot que compleixi la moció aprovada fa 10 mesos i multi els bancs amb pisos buits