La IV Gala del Horseball català, celebrada a Olot, premia els millors d’aquest esport durant el darrer any

Olot ha acollit per segon any consecutiu la Gala del Horseball Català. Organitzat per quart any consecutiu per l’Associació Horseball Catalunya, l’esdeveniment reconeix els millors jugadors de horseball catalans.


Olot ha acollit aquest dissabte al vespre la quarta Gala del Horseball a Catalunya, la segona celebrada a la capital garrotxina. S’hi han reconegut als millors jugadors i clubs de la temporada. El horseball, un esport d’equip híbrid entre el bàsquet i l’equitació, va augmentant la seva presència a Catalunya.

Les pilotes Horseball han estat el màxim reconeixement atorgat. Enguany n’hi ha hagut tres. Una, va ser per a Gil Carbonés, del Club Equitació Esportiva Cardedeu, reconegut com a millor jugador del món. L’altra, per al mateix club, que ha guanyat la seva segona Champions seguida, la quarta en total, per seguir dominant aquest esport a nivell català, espanyol, europeu i mundial. I l’última, per a l’Hípica Malla, per haver estat el primer club català en aconseguir una Champions a nivell sub 16, a més d’altres èxits a nivell de clubs.

El màxim representant garrotxí del horseball, Marià Clavell, ha rebut també diversos reconeixements en àmbit col·lectiu i com a entrenador, ja que individualment, com a jugador, l’any no ha estat fàcil.

 

Notícies relacionades:
– Aquest dissabte Olot acollirà, per segon any consecutiu, la Gala dels Premis Horseball Catalunya
– L’olotí Marià Clavell és reconegut com el segon millor jugador del món de horseball a la Gala de Premis de Horseball Català