La rua de carnaval de Sant Joan les Fonts tanca els carnestoltes de la Garrotxa

Aquest dissabte a la tarda Sant Joan les Fonts ha celebrat el seu carnaval particular. Un carnaval que aplega colles garrotxines en un acte més enfocat a la diversió que no pas a la competició entre comparses.

Sant Joan les Fonts ha celebrat un carnaval molt especial per les colles de la comarca. La Santjoanenca i els S’tokats, tot i les seves diferències en participar als carnavals -uns competeixen, els altres s’ho agafen més a la lleugera-, ho han viscut molt intensament, com amfitrions de la festa.

A Sant Joan s’han pogut veure algunes carrosses de la comarca en un ambient festiu que venia precedit per un dinar popular i de germanor. L’àpat ha ajudat als membres de les diverses colles a ambientar els moments previs a la rua, i a l’hora de desfilar, el bon ambient es notava. La rua de Sant Joan les Fonts és la que, com sempre, ha tancat les participacions de carnaval per a les colles de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
– La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca i els Emmaskarats s’emporten els primers premis del Carnaval d’Olot 2016
– Es presenta el Carnaval de Sant Joan les Fonts, que tindrà lloc el proper 20 de febrer