La Unió Esportiva Olot perd a Sabadell (3-0) i se situa cuer

La derrota deixa l’equip com a cuer al Grup 3 de la Segona B, i al tècnic amb un peu i mig fora del club. Encara que el resultat ha estat excessiu pels mèrits d’un i altre equip, Rodri ja no compta amb la confiança de la junta i tot fa pensar que el destituiran per intentar aportar un revulsiu a l’equip i salvar la categoria.


tècnics que se la jugaven es veien les cares avui al migdia a la Nova Creu Alta. I mentre que Miguel Álvarez ha salvat el cap, Rodri sembla sentenciat. I és que un gol des de la frontal de Marc Fernández obria la llauna i esvaïa els problemes d’efectivitat dels arlequinats abans de la mitja hora de joc. Marcel ha estat el millor dels seus, i ha liderat l’atac olotí, però s’ha topat amb Craviotto i amb la defensa sabadellenca.

A la represa i amb l’entrada d’Uri l’Olot ha fet els seus millors minuts, posant setge a la porteria local i gaudint d’ocasions molt clares per marcar. Però quan un equip està enfonsat, no surt res i va tot en contra, i és el que ha passat. Primer Valentín i després i Manel han sentenciat en cinc minuts fatídics per a l’Olot. El 3 a 0 i els resultats dels rivals directes deixen els de Rodri en darrera posició a la taula.
El president, Joan Agustí, ha assegurat després del partit a Ràdio Olot que “l’equip necessita un revulsiu”. I és que l’equip està abatut i no sembla que tingui capacitat de reacció. Tot fa pensar que Rodri no s’asseurà a la banqueta la setmana vinent davant de l’Atlètic Balears.

 

Notícies relacionades:
– L’Olot vol ser el primer a obrir la llauna aquest diumenge contra el Sabadell
– La Unió Esportiva Olot aconsegueix un empat insuficient davant del CF Badalona (1-1) que deixa l’equip i el tècnic a la corda fluixa
– La Unió Esportiva Olot cau derrotat al Miniestadi i acumula ja 9 partits consecutius sense conèixer la victòria (2-0)
– L’Olot incorpora el central Roger Bonet i rescindeix el contracte de Juanjo Prior