La programació del Sismògraf 2016 es donarà a conèixer aquest dimarts amb un berenar a la Sala La Carbonera

Foot-ball serà una de les propostes més originals que es presentaran durant al Sismògraf d’enguany a Olot, però n’hi haurà moltes més. El festival, que se celebrarà del 31 de març al 3 d’abril, inlou propostes de sala i de carrer. Una trentena d’artistes i companyies hi presentaran els seus espectacles, entre els quals hi trobarem cinc estrenes i diverses propostes internacionals. Per als que en vulguin conèixer tots els detalls de la programació d’enguany, s’ha organitzat demà a les 6 de la tarda un berenar a La Carbonera on la directora artística del festival, Tena Busquets, explicarà a fons tots els espectacles i respondrà les preguntes dels assistents. L’acte s’ha previst com una trobada informal tot prenent un cafè. L’acte és gratuït i obert a tothom. El programa ja es pot consultar a la pàgina web del festival www.sismografolot.cat. Les entrades per als espectacles de pagament es posaran a la venda el proper dimarts 1 de març.


Notícies relacionades:
– Presentada la gira de l’espectacle ‘Foot-ball’ que farà parada a Olot pel Festival Sismògraf
– El Festival Sismògraf vol unir els conceptes de dansa i benestar en l’edició d’aquest 2016
– El Sismògraf comptarà amb diversos espectacles, les rèpliques, que ambientaran Olot a la prèvia i després del festival